Vezetők

Teki

Darits Tekla vagyok. Negyedikes korom óta vagyok a Regnum Marianum tagja. 2015-ben végeztem el a vezetőképzőt, amivel párhuzamosan (2014 szeptembere óta) Szentendrén vezettem a Citromsármányok csapatát. Majd 2017-ben, átmentem Nagykovácsiba, ahol két évig vezettem a Kaméleonok csapatát. 2018 szeptembere óta a Regnum Marianum irodáján dolgozom. A Margit-teret 2017 őszén ismertem meg, amikor a környékén laktam és így az ANGYAL szervezésébe is csatlakoztam.
Szeretek szervezni, röplabdázni, és imákat tartani.

Elérhetőség: datekla94@gmail.com


Márk

Skublics Márk vagyok, kisiskolás korom óta vagyok regnumi. Máriaremetén a Binturongok csapatát vezettem az 2012 és 2018 között. Jelenleg is mindenféle aktív önkénteskedésben szívesen részt veszek a Regnum, vagy épp a Szaléziak kötelékeiben. Az Operaháznál dolgozom, szeretem a nagy társaságokat és szívesen sportolok, vagy utazom a világban. Laci atya kérésére lelkesen vágtam bele a Margitosmisszióba, mert nemcsak új kihívást, de remek küldetést is ad számomra.
Elérhetőség: skubmark@gmail.com


 

Verus

Szerbák Veronika, vagyok. Végzős vagyok a Ward Mária Gimnáziumban. Regnumba, a Tűzpitták csapatába nagyjából tíz évesen kezdtem járni. Akkor még csak a szüleim miatt, de hamar megtaláltam a helyem, és ma már elképzelhetetlennek tartom a csapat, regnum nélkül az életem. Szeretek általában minden sportot, de főleg röplabdázni, lovagolni, táncolni, ezen kívül szeretek énekelni és oboázni. A Margitos misszióval remélem sikerül továbbadni egy részét mindannak, amit én az évek során kaptam, közösségi és hitbéli élményt egyaránt.
Elérhetőség: szerbakveronika@gmail.com


Andris

Illés András vagyok. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanulok Molekuláris Bionika Mérnöki szakon, körülbelül 1 (tan)éve vagyok a plébánia életének a része és 2 éve vagyok regnumi. Jelenleg magunkat vezetjük a saját csapatomban (Tűzpitták a nevünk), és ebben a tanévben én voltam az egyik vezető. Templomunkban a Margitos Misszió egyik résztvevője, szervezője és a, remélhetőleg szeptemberben elinduló, regnumi kiscsapat egyik vezetője leszek/vagyok. Szeretek sportolni és mindenféle csapatépítő játékot játszani. A gyerekekre személyesen odafigyelve, igényeikhez mérve és személyes példával igyekszem átadni a keresztény értékrendet és életfelfogást.
Elérhetőség: illes.andras10@gmail.com