A Józsefvárosi Regnum támogatásával és a Szent Margit Templom közösségével új regnumi ifjusági közösségek építésébe fogtunk.

Ezt a kezdeményezést nevezzük

Margitosmissziónak.

 

Célunk, mint bármely más missziónak is, hogy Isten örömhírét továbbadjuk. Ebben a legfontosabb eszközünk a közösség építése. Missziónk sikerét és célját abban látjuk, ha sikerül hitében elkötelezett, közösségeiben aktív, felelős, boldog felnőtt emberré cseperedjenek a vezetettek.

Személyes imák és személyes kapcsolat Istennel, közösségben, közös imák, bizalom, összetartás, megtartó erő, előadók mindenféle témában, beszélgetések szintúgy, önkéntesség, kézműves programok,  játékok,  kirándulások, táborok, ezek a szavak jól jellemzik, milyen is egy regnumi csapat élete.

Egy induló csapat jellemzően egy-két évfolyamból tevődik össze, fiúkból, lányokból vegyesen. Idősebb gyerekeket már meglévő csapatokba való bekerülésben tudunk támogatni.

A hétvégi közös, szélesebb körű és családi programjainkról pedig https://jrm.regnum.hu/margitos/category/meghivo/ honlapon találhattok több információt. 

Jelentkezéshez bármelyik vezetőt eléritek a regnum.margitos@gmail.com e-mail címen.

Kérdéseitekkel keressétek bátran a misszió vezetőit.