Akadálveseny – “Jézus nyomában” Szeretettel várunk minden általános iskolást, aki szeret játszani és versengeni! Gyülekező a március 21-én reggel 9:00-kor! A Margit szigeten leszünk, hatalmas játék, szendvics-ebéd, remek társak, regnumi csapat várható!   Hozz magaddal: A jókedv kosarát, Utazáshoz bkk jegyet (2db) vagy bérlet, Társadnak elegendő szendvicset, Eső(űző)kabátot, Játszós ruhát! Jelentkezz a Margitos.regnum@gmail.com-on, a hittantanárodnál, vagy a kifüggesztett jelentkezési lapon!

Játékos regnumi közösségi alkalomra hívjuk Február 22-én szombaton délután 15:30 tól a Hittanterembe a Szent Margit templom gyermekeit és fiataljait. (8-13év) Az alkalmon ugyan a sok-sok játék lesz hangsúlyos, de teremtünk lehetőséget a közös imádságra és a személyes találkozásra is. Az alkalmat Verus és Andris vezeti. Keresd a sźínezős szórólapokat a templom kapujában!

A Regnum Marianum közössége számára December 8, a SZEPLŐTELEN FOGANTATÁS ünnepe kiemelkedő esemény! Azt a csodát ünnepeljük, hogy Szűzmária bűn nélkül fogant, született és egész életében kész volt az Isten angyalának hívását követni.

Nameg Regnum születésnapját is ekkor ünnepeljük!

December 7-én délután a Szent Margit Templom hittantermében
Adventi Készülődésre várjuk a fiatalokat.


2019 október 19-én Máriahónap és Missziós hónap lévén a Regnum Marianum közösség lelkes vezetői (Tekla, Verus, Andris és Márk) “ifi-zarándoklatra” hívja a lelkes ifjúságot. (a 10-14 éveseket és akik kb ennyinek érzik magukat 😉.

 
Ha jönnél, kérdeznél, írj a regnum.margitos@gmail.com -ra
Gyertek!
#mariaédesanyánk
6/6